FOTOGRAFIE

Een goede foto is belangrijk voor je onderneming en/of social media. Het geeft de uitstraling van je bedrijf weer en het maakt duidelijk om wie of wat het gaat. Vele ondernemers nemen de keuze om stockfoto’s te gebruiken wat overigens geen slecht idee is maar het maakt geen persoonlijke indruk.

Een goede foto is belangrijk voor je onderneming en/of sociale media. Het geeft de uitstraling van je bedrijf weer en het maakt duidelijk om wie of wat het gaat. Vele ondernemers nemen de keuze om stockfoto’s te gebruiken wat overigens geen slecht idee is maar het maakt geen persoonlijke indruk.

 

Mensen zoeken een persoonlijkheid in beelden en dat gebeurt wanneer een verhaal achter jouw foto’s bevindt. Door samen te kijken naar wat jij in beeld wilt krijgen creëer automatisch een verhaal achter jouw foto. Heb je moeite met poseren? Dat maakt helemaal niet uit. Ik kom naar jou toe zodat jij in eigen vertrouwde omgeving bevindt. Doormiddel van een fijn gesprek zal ik ondertussen mooie foto’s maken. Samen nemen we de foto’s door om te kijken naar welke foto’s waardig is. De geselecteerde foto’s bewerk ik tot een mooi, natuurlijk en krachtig beeld.

Kijk naar mijn portofolio of de foto’s hieronder om naar wat voorbeelden te bekijken.